organichicks

Eat clean

2016. nov 09.

Gránátalmás édeskömény saláta kecskesajttal

írta: organichicks
Gránátalmás édeskömény saláta kecskesajttal

Az édeskömény a zellerfélék családjából származik, más néven ánizskapornak is szokták hívni, az ánizsmaghoz hasonlóan erős aromája van. Magja miatt vált ismertté, amely emésztést elősegítő-, görcsoldó-, puffadásgátló gyógynövény. A konyhában a gumóját hasznosítjuk, felhasználási területe széleskörű,…

Tovább Szólj hozzá

édeskömény kecskesajt gránátalma sütés-főzés

2016. nov 07.

Gránátalma pucolás gyorsan és egyszerűen

írta: organichicks
Gránátalma pucolás gyorsan és egyszerűen

Mindig is nagyon szerettem a gránátalmát, csak olyan körülményesnek találtam megpucolni, hogy nagyon ritkán ettem (kivéve, ha megpucolta nekem valaki:D), aztán apukám mutatott egy nagyon egyszerű módszert és azóta heti szinten fogyasztom. Nagyon jó a reggeli zabkásába, chia vagy tápióka pudingba…

Tovább Szólj hozzá

videók gránátalma tippek-praktikák gránátalma pucolás

süti beállítások módosítása